Икономичен клас коли под наем

Ние от Aidacars Ltd. коли под наем в София можем да се похвалим с широка гама от икономични автомобили под наем, като например Opel Corsa, Seat Ibiza, Skoda Fabia. Очаквайте безпроблемно наемане на кола с Aidacars, където Ви гарантираме най-високо качество на икономични коли под наем на една фантастична цена. Предлагаме и доста фантастични екстри |GPS навигация, детско столче и др.| които ще направят пътуването Ви да тече по-гладко.

Стандартен клас коли под наем

Когато шофирате стандартен автомобил под наем можете да получите усещането за отлична надеждност, знаейки, че каквото и да е под капака ще Ви отведе точно там, където искате да отидете. Не само това, комфорта в купето е повече от достатъчен, необходим за дълги или кратки пътувания, нашите коли под наем правят своите пътници приятно удовлетворени. Стандартният клас коли от Aidacars са най-добрата алтернатива при сравняването на комфорт и лукс.Всички стандартни автомобили са с големи размери, следователно има много място за семейството и приятелите Ви с целият багаж.Стандартният клас коли се препоръчват, когато искате да обиколите града ни или за предприемане на дълги екскурзии извън него, защото ние гарантираме приятен комфорт и удовлетвореност при шофиране на нашите превозни средства.

Миниван 5+2 Под наем

Независимо от Вашите нужди, ние от Aidacars коли под наем предлагаме богат избор от миниван под наем. Независимо дали ще ходите на почивка из София или отивате на екскурзия с приятели, Aidacars рент а кар е тук, за да си изберете точният миниван който ще удоволетвори всички Ваши желания. Няма по-лесен начин за стигане от точка А до точка Б, който същевременно е комфортен и достъпен.

Джип 4×4 Под наем

Независимо кой модел да изберете, Aidacars има джип, който е точно за вас. Нашият автопарк се гордее с модели, които могат да поберат до 7 души и може да побере всичкия Ви багаж.С нашите фантастични луксозни модели можете да изпитате всички тръпки от шофирането на джип, но в чист стил и усет.

Ван 8+1 Под наем

С удобството и фантастични цени от Aidacars наемане на микробуси, вече няма да е необходимо да се борите с прехвърлянето на товар или да се опитвате да поберете цялото семейство в по-приятните дни навън. Повече комфорт: Уверете се, че всички ще са доволни и чувствайки се удобно с просторният Ван под наем. Всеки модел позволява да се побере много багаж за забавни ваканции и пътни пътувания. Повече пространство: При движение ценни предмети като мебели или тежки кутии, уверете се, че всичко пристига безопасно и в едно цяло парче с Aidacars ван под наем.

VN:F [1.9.21_1169]
Оставете своят глас за нашите коли под наем
Rating: 10.0/10 (2 votes cast)
Галерия коли под наем в София, 10.0 out of 10 based on 2 ratings
Translate »