• По това време на годината ученици, студенти и родители са навсякъде по пътищата. Трафикът ще бъде голям и е важно да спазвате посочените ограничения в града и особенно да внимавате когато сте около училише или детска градина! AidaCars Ltd. има специално искане до всички шофьори – моля карайте много внимателно, за да запазим децата и техните родители здрави.

  • Планирайте предварително и променете маршрута си за да избегнете училищните райони, или да тръгнете по-рано, за да бъдете подготвени за курс, който отнема малко повече време от обичайното.
  • Има няколко прости съвета за това как да стигнете до работа на време и спокойни.Останете спокойни и концентрирани, когато минават големи групи с деца и ги изчакайте търпеливо да преминат.
  • В почти всички държави вече е приет закон, който трябва да се спазва от всеки един шофьор! Закони гласи : Без никакви телефонни разговори по време на шофиране/паркиране, изключение може да се направи при наличие на handsfree устройство, но пак не е желателно тей като отново ще отвлече вниманието Ви от случващото се на пътя.
  • Последният съвет, който AidaCars Ltd. може да Ви даде е да се спре, когато е налице товарене или разтоварване на училищен автобус. Нека се спазват законите за да не се случват повече инциденти по пътищата!

AidaCars Ltd. Ви пожелава приятно и безпроблемно шофиране!
VN:F [1.9.21_1169]
Оставете своят глас за нашите коли под наем
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Translate »