Информация за Opel Astra H под наем

Opel Astra H под наем стартира през март 2004 като хечбек с пет врати, като същевременно стартира в края на 2004 г. и спортен хечбек с три врати, обозначен като GTC (Gran Turismo Compact) за европейските пазари, Sport Hatch в Обединеното кралство и Купето в Австралия, което стартира през 2005 г. GTC има опция на предното стъкло, наречено панорамно предно стъкло(уникален за производството на автомобили в момента на пускането му), която се простира в зоната на покрива. Въз основа на тогавашния нова платформа Delta, размерът му се увеличава в сравнение с предишната версия. Производство дойде до края на 2009 г., приемане на TwinTop които продължиха да бъдат произведени до ноември 2010.

Застаряващото Vectra B бе заменено в Бразилия със седан версия на Opel Astra H(под наем), на името Chevrolet Vectra, докато тя е заменена от Chevrolet Cruze през 2009 г. Моделът е съчетан с други модели, предлагани в Бразилия. Тази версия се предлага като Opel в някои евразийски пазари през 2006 г., след дебют на автомобилното изложение в Истанбул, Турция, включително Ирландия през 2008 г. Той е произведен в завода в Гливице, Полша. Също така през 2006 г., на Astravan, а с 3 врати ван вариант на имението, бе стартирана. През септември 2007 г.,  версията на Astra с пет врати стартира в Бразилия, пуснати на пазара като Chevrolet Vectra GT да се разграничим от вече съществуващата Opel Astra(под наем), която беше заменена от хечбека Chevrolet Cruze през 2011 година.

Едно от големите предимства пред конкурентите си  е наличието на цифрово радио на някои версии на новата Astra, а за клас Astra под наем продукт първо са с електронно управление шаси (IDS +) и AFL (Adaptive Forward Lighting).
Opel Astra Classic III от Бохум се предлагат за продажба като хечбек с 5 врати и в някои от източноевропейските пазари .
В края на 2012 г., Astravan беше заменен от новия Opel Combo D.


VN:F [1.9.21_1169]
Оставете своят глас за нашите коли под наем
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Информация за Opel Astra, 10.0 out of 10 based on 1 rating
Translate »