Пътнически трансфери в страната:

Коли под наем с шофьори за трансфери и пътувания в страната. Получавате възможността да се възползвате от най-новите ни коли, джипове и бусове под наем на най-примамливите условия и цени.Трансферите трябва да бъдат заявявани 24 часа по-рано от датата за трансфер.Възможни са трансфери и до други места,които не са вписани в ценовата ни листа, при запитване използвайте контактната ни форма или се обадете на посочените телефони.

Цената на трансферите включва:

 

extra-included-green   Гориво и пътни такси

extra-included-green  Наем на автомобила

extra-included-green  Шофьор

от София до Бургас с Ван - 180 € | Кола - 170 €

Бургас е вторият по големина град на българското крайбрежие на Черно море и на четвърто по големина в България след София, Пловдив и Варна, с население от 359 990 души от преброяване 2014. Бургас и важен индустриален, транспортен, културен и туристически център.

от София до Пловдив с Ван - 95 € | Кола - 80 €

Пловдив е вторият по големина град в България след столицата София, с население от 360 041 жители към юни 2014 година.История на Пловдив обхваща 6000 години, със следи от неолитно селище грубо 4000 г. пр.н.е., нареждайки се сред най-старите градове в света.

от София до Варна с Ван - 195 € | Кола - 180 €

Варна  е най-големият град и морски курорт на българското Черноморие и третият по големина град в България. С около половин милион жители, той е административен център на едноименната провинция и Варна.

от София до Русе с Ван - 185 € | Кола - 175 €

Русе исторически също известен като Русчук, е петият по големина град в България. Русе е разположен в североизточната част на страната, на десния бряг на река Дунав, срещу румънския град Гюргево, на около 75 км (47 мили) южно от Букурещ, на 200 км (124 мили) от българското крайбрежие на Черно море и 300 км (186 мили) от столицата София. Русе има е най-значимото българско речно пристанище и играе важна роля в международната търговия на страната.

от София до Плевен с Ван - 110 € | Кола - 90 €

Плевен е седмият най-гъсто населен град в България. Намира се в северната част на страната. Международно известен за обсадата на Плевен през 1877 г., който е основен икономически център на българската Северозападна и Централна Северна и третият по големина град в Северна България, след Варна и Русе.

от София до Велико Търново с Ван - 135 € | Кола -125 €

Често наричан “Градът на царете”, Велико Търново се намира на брега на река Янтра и е прочут като историческата столица на Втората българска държава, която привлича много туристи с уникалната си архитектура. Старата част на града е разположена на трите хълма Царевец, Трапезица и Света гора, издигащ се сред меандрите на река Янтра. На Царевец са дворците на българските императори и Патриаршията, Катедралата Патриаршеската, а също и редица административни и жилищни сгради, заобиколени от дебели стени.

от София до Банско с Ван - 130 € | Кола -115 €

Археологическите следи от жителите на Банско и Разложката котловина в обща дата за началото на периода на Римската империя. Има няколко жилищни структури в покрайнините на града, които датират към 100 пр,н,е,. Въпреки това, не съществува консенсус, нито надеждна теория какви са били тези хора.

от София до Боровец с Ван - 89 € | Кола -75 €

Боровец, известни като Чамкория  до средата на 20-ти век, е популярен български планински курорт, разположен в София Област, на северните склонове на Рила, на надморска височина от 1350 метра. Боровец е на 10 км от Самоков, 73 км от София и 125 км от Пловдив.

от София до Слънчев бряг с Ван - 199 € | Кола - 180 €

В Слънчев бряг има много малко постоянно население, но през лятото на курорта е дом на хиляди туристи. Първата линия представлява високи хотели. Плажа е с дължина от няколко километра и се простира по протежение на целия залив между Свети Влас и Несебър.

За повече информация изберете район и научете повече за него :

Източен Тракийско-Родопски район
Западен Тракийско-Родопски район
Югозападен район

VN:F [1.9.21_1169]
Оставете своят глас за нашите коли под наем
Rating: 9.7/10 (31 votes cast)
Трансфери, 9.7 out of 10 based on 31 ratings
Translate »