• Уникален двигател:

  2,0-литровият 4 –цилиндров турбо мотор на А45 е направен там, където се създават отвяващите хамбари V8 и V12.Той е обсипан с технологии, като изцяло алуминиев блок, ковани бутала, умно директно впръскване.Неговите 360к.с. и 450 Hм го превръщат в най-мощния сериен
  4-цилиндров турбо мотор в света, като има по-голямо съотношение к.с. на литър от всеки друг двигател на пазара.

 • Просто го вижте

  AMG бодикит, хромирани накрайници, купища ит въглеродни влакна и истински седалки тип корито.А-клас вече не е за баби.

 • Звучи величествено

  TG може да потвърди, че AMG са изкарали чудовищен звук, съчетаващ класическото AMG боботене със звука на изригваща машина за пуканки.Дори може да изберете опция за по-гърлеста генерация.Което задължително трябва да направите.

 • Това е истинско AMG

  Подобно на всяко едно AMG, моторът на А45 е ръчно сглобен, спазвайки философията „един човек, един двигател”. Той получава охладителна система от по-големия брат SLS и 7-степенна трансмисия с двоен съединител.Скоростната кутия е достатъчно бърза за спринт на А45 от 0-100 км/ч за 4,5 секунди.

 • Ще бъде супер стабилен

  А45 е със система за задвижване на четирите колела, макар че при нежно шофиране предаването е предно, но ако сте по-груби, може да пратите до 50% от въртящия момент към задните гуми.Това означава, че има безмилостно сцепление, както и способността да засрамва в завоите традиционните хотхечове.
  6.Няма да ви съсипе финансово
  А45 трябва да бъде(относително) икономичен.Mercedes смята, че ще харчи средно 7л./100 км и ще отделя 161 г/км CO2 .

2014-mercedes-benz-a45-amg-4

VN:F [1.9.21_1169]
Оставете своят глас за нашите коли под наем
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Translate »